Saha urang?

Hangzhou Guanshan Instrument Co., Ltd (urut Hangzhou Guanshan Instrumen Factory) diadegkeun dina Oktober 1988, anu khusus dina ngahasilkeun méteran automation industri sareng alat. Hormat ngabagéakeun anjeun milih instrumen GUANSHAN.
nempo leuwih

produk urang

Taroskeun kami kanggo langkung seueur sampel albeum

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • jasa kami

    Salaku parusahaan profésional dagang ékspor, urang boga produksi profésional sarta ngembangkeun, tim jualan, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa produksi OEM sarta jasa ngaropéa.

  • Panalungtikan urang

    Sagala jinis instrumen, opat komponén utama gauges tekanan, panalungtikan sarta pamekaran instrumen ngawaskeun gas SF6 pikeun industri kakuatan. Sanggeus leuwih ti 30 taun usaha kontinyu, kami geus jadi produsén gauge tekanan utama di Cina.

  • Bantosan Téknis

    Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi alat sareng instrumen automation industri. Kami ayeuna gaduh tilu perusahaan, masing-masing khusus dina daérah anu béda.

Inpo panganyarna

warta

Kami bakal ngenalkeun prinsip kerja tina gauge tekanan négatip, jinis, aplikasi sareng pertimbangan dina prakna.

The BWR-04 winding Thermometer: Ningkatkeun Performance System Eléktro

BWR-04 pamasangan thermometer winding sarta ngawas prosés hawa pungkal, kumaha carana mastikeun kinerja optimal sarta hirup layanan tina sistem éléktrik.

Ngartos Manometer CO2: Pituduh Komprehensif

Fungsi, aplikasi, kaunggulan sareng pancegahan manometer CO2 dijelaskeun.