Saha urang?

Hangzhou Guanshan Instrument Co., Ltd (urut Hangzhou Guanshan Instrumen Factory) diadegkeun dina Oktober 1988, anu khusus dina ngahasilkeun méter otomatis industri sareng alat. Hormat ngabagéakeun anjeun milih instrumen GUANSHAN.
nempo leuwih

produk urang

Taroskeun kami kanggo langkung seueur album sampel

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA
  • jasa kami

    Salaku parusahaan profésional dagang ékspor, urang boga produksi profésional sarta ngembangkeun, tim jualan, nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa produksi OEM sarta jasa ngaropéa.

  • Panalungtikan urang

    Sagala jinis instrumen, opat komponén utama gauges tekanan, panalungtikan sarta pamekaran instrumen ngawaskeun gas SF6 pikeun industri kakuatan. Sanggeus leuwih ti 30 taun usaha kontinyu, kami geus jadi produsén gauge tekanan utama di Cina.

  • Bantosan Téknis

    Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi alat sareng instrumen automation industri. Kami ayeuna gaduh tilu perusahaan, masing-masing khusus dina daérah anu béda.

Inpo panganyarna

warta

Alat ukur tekanan ngarujuk kana alat anu ngagunakeun unsur elastis salaku unsur sénsitip pikeun ngukur tekanan gas, uap, sareng cair. Éta téh loba dipaké dina ampir kabéh prosés industri jeung widang panalungtikan ilmiah. Nilai tekanan gas, uap jeung cair diukur ku gauge tekanan disebut tekanan gauge.

Mangpaat Panalungtikan Aplikasi Alat Ukur Aliran

Aya seueur jinis téknologi sareng instrumen pangukuran aliran, sareng objék pangukuran kompleks sareng rupa-rupa, anu nangtukeun pajeulitna téknologi aplikasi alat ukur aliran.

Ngahadiran festival pameseran bagian boiler gas di Canton

Éta mangrupikeun festival pameseran bagian boiler gas panggedéna di China sareng merek boiler gas anu kasohor sapertos 'bajing saeutik', 'Midea' sadayana sumping pikeun silih tukeur kunjungan.