kush jemi ne?

Hangzhou Guanshan Instrument Co, Ltd (ish Fabrika e Instrumenteve Hangzhou Guanshan) u krijua në tetor 1988, e cila është e specializuar në prodhimin e matësve dhe instrumenteve të automatizimit industrial. Sinqerisht ju mirëpresim të zgjidhni instrumentin GUANSHAN.
shikoni më shumë

Produktet tona

Na kontaktoni për më shumë albume mostër

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju dhe ju siguroni zgjuarsi

KËRKESË TANI
  • Shërbimet tona

    Si një kompani profesionale e tregtisë së eksportit, ne kemi një prodhim dhe zhvillim profesional, ekip shitjesh, për t'u ofruar klientëve një shumëllojshmëri të prodhimit OEM dhe shërbime të personalizuara.

  • Hulumtimi ynë

    Të gjitha llojet e instrumenteve, katër komponentët kryesorë të matësve të presionit, kërkimi dhe zhvillimi i instrumenteve të monitorimit të gazit SF6 për industrinë e energjisë. Pas më shumë se 30 vjet përpjekjesh të vazhdueshme, ne jemi bërë një prodhues i madh i matësve të presionit në Kinë.

  • Mbeshtetje teknike

    Ne jemi një ndërmarrje e specializuar në prodhimin e instrumenteve dhe instrumenteve të automatizimit industrial. Tani kemi tre kompani, secila e specializuar në një fushë të ndryshme.

Informacioni i fundit

Lajme

Matësit e presionit i referohen instrumenteve që përdorin elementë elastikë si elementë të ndjeshëm për të matur presionin e gazeve, avullit dhe lëngjeve. Ato përdoren gjerësisht në pothuajse të gjitha proceset industriale dhe fushat e kërkimit shkencor. Vlera e presionit të gazit, avullit dhe lëngut të matur nga matësi i presionit quhet presion matës.

Rëndësia e Kërkimit Aplikativ të Instrumenteve Matëse të Rrjedhës

Ekzistojnë shumë lloje të teknologjive dhe instrumenteve të matjes së rrjedhës, dhe objektet e matjes janë komplekse dhe të ndryshme, gjë që përcakton kompleksitetin e teknologjisë së aplikimit të instrumenteve të matjes së rrjedhës.

Pjesëmarrja në Festivalin e blerjeve të pjesëve të bojlerit me gaz në Kanton

Është festivali më i madh i blerjeve të pjesëve të bojlerit me gaz në Kinë dhe marka e famshme e kaldajave me gaz si 'ketri i vogël', 'Midea' vijnë të gjithë për të shkëmbyer vizita.