Кои сме ние?

Hangzhou Guanshan Instrument Co., Ltd (поранешна Hangzhou Guanshan Instrument Factory) е основана во октомври 1988 година, која е специјализирана за производство на метри и инструменти за индустриска автоматизација. Искрено добредојде да го изберете инструментот ГУАНШАН.
Гледај Повеќе

Нашите производи

Контактирајте не за повеќе примероци на албуми

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете ви духовитост

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
  • Нашите услуги

    Како професионална компанија за извозна трговија, имаме професионално производство и развој, тим за продажба, за да им обезбедиме на клиентите разновидно OEM производство и приспособена услуга.

  • Нашето истражување

    Сите видови инструменти, четирите главни компоненти на мерачите на притисок, истражување и развој на инструменти за следење на гас SF6 за електроенергетската индустрија. По повеќе од 30 години континуирани напори, станавме главен производител на манометар во Кина.

  • Техничка поддршка

    Ние сме претпријатие специјализирано за производство на инструменти и инструменти за индустриска автоматизација. Сега имаме три компании, секоја специјализирана за различна област.

Најнови информации

Вести

Манометрите се однесуваат на инструменти кои користат еластични елементи како чувствителни елементи за мерење на притисокот на гасовите, пареата и течностите. Тие се широко користени во речиси сите индустриски процеси и научно-истражувачки полиња. Вредноста на притисокот на гасот, пареата и течноста што се мери со манометарот се нарекува манометарски притисок.

Значење на апликативното истражување на инструментите за мерење проток

Постојат многу видови технологии и инструменти за мерење на проток, а мерните објекти се сложени и разновидни, што ја одредува сложеноста на технологијата на примена на инструментите за мерење на протокот.

Присуство на фестивалот за набавка на делови за гасни котел во Кантон

Тоа е најголемиот фестивал за набавка на делови за гасни котли во Кина и познатиот бренд на гасни котли како „малата верверица“, „Мидеа“ сите доаѓаат да разменат посети.