Sapa kita?

Hangzhou Guanshan Instrument Co., Ltd (mantan Pabrik Instrumen Hangzhou Guanshan) didegake ing Oktober 1988, sing khusus ngasilake meter lan instrumen otomatisasi industri. Sincerely welcome sampeyan kanggo milih GUANSHAN instrument.
ndeleng liyane

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • Layanan kita

    Minangka perusahaan profesional perdagangan ekspor, kita duwe produksi profesional lan pangembangan, tim sales, kanggo nyedhiyani pelanggan karo macem-macem produksi OEM lan layanan selaras.

  • Riset kita

    Kabeh jinis instrumen, papat komponen utama gauge tekanan, riset lan pangembangan instrumen pemantauan gas SF6 kanggo industri tenaga. Sawise luwih saka 30 taun upaya terus-terusan, kita wis dadi produsen pengukur tekanan utama ing China.

  • Dhukungan teknis

    Kita minangka perusahaan khusus ing produksi instrumen lan instrumen otomatisasi industri. Saiki kita duwe telung perusahaan, saben duwe spesialisasi ing wilayah sing beda.

Informasi paling anyar

warta

Pengukur tekanan nuduhake instrumen sing nggunakake unsur elastis minangka unsur sensitif kanggo ngukur tekanan gas, uap, lan cairan. Iki digunakake kanthi akeh ing meh kabeh proses industri lan lapangan riset ilmiah. Nilai tekanan gas, uap lan cairan sing diukur nganggo pengukur tekanan diarani tekanan gauge.

Wigati Panliten Aplikasi Alat Ukur Aliran

Ana akeh jinis teknologi lan instrumen pangukuran aliran, lan obyek pangukuran kompleks lan macem-macem, sing nemtokake kerumitan teknologi aplikasi instrumen pangukuran aliran.

Nekani Festival Pembelian komponen boiler gas ing Kanton

Iki minangka Festival Pembelian komponen dandang gas paling gedhe ing China lan merek boiler gas sing misuwur kayata 'bajing cilik', 'Midea' kabeh teka kanggo ijol-ijolan kunjungan.