Sapa kita?

Hangzhou Guanshan Instrument Co., Ltd (mantan Pabrik Instrumen Hangzhou Guanshan) didegake ing Oktober 1988, sing khusus ngasilake meter lan instrumen otomatisasi industri. Sincerely welcome sampeyan kanggo milih GUANSHAN instrument.
ndeleng liyane

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • Layanan kita

    Minangka perusahaan profesional perdagangan ekspor, kita duwe produksi profesional lan pangembangan, tim sales, kanggo nyedhiyani pelanggan karo macem-macem produksi OEM lan layanan selaras.

  • Riset kita

    Kabeh jinis instrumen, papat komponen utama gauge tekanan, riset lan pangembangan instrumen pemantauan gas SF6 kanggo industri tenaga. Sawise luwih saka 30 taun upaya terus-terusan, kita wis dadi produsen pengukur tekanan utama ing China.

  • Dhukungan teknis

    Kita minangka perusahaan khusus ing produksi instrumen lan instrumen otomatisasi industri. Saiki kita duwe telung perusahaan, saben duwe spesialisasi ing wilayah sing beda.

Informasi paling anyar

warta

Kita bakal ngenalake prinsip kerja pengukur tekanan negatif, jinis, aplikasi lan pertimbangan ing praktik.

Thermometer Winding BWR-04: Nambah Kinerja Sistem Listrik

BWR-04 Winding thermometer instalasi lan ngawasi proses suhu nduwurke tumpukan, carane kanggo mesthekake kinerja optimal lan urip layanan saka sistem electrical.

Pangerten Manometer CO2: Panuntun Komprehensif

Fungsi, aplikasi, kaluwihan lan pancegahan saka manometer CO2 diterangake.
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X